Proizvodnja i distribucija - Kartonska i papirna ambalaža - ambalaze.com

PROIZVODNJA

Proizvodnja kvalitetne papirne i kartonske ambalaža za pizze, torte i kolače; kutije od stirpora, pet ambalaža, PP ambalaža, OPS ambalaža, papirne kese za pakovanje su dio našeg asortimana. Kvalitetne papirne kese su višenamjenska ambalaža za mnoge prodajne objekte. Za sve vrste peciva i drugih prehrambenih proizvoda su certifikovane kao 100% pouzdana ambalaža pogodna za kontakt sa hranom!

PAPIRNA AMBALAŽAKARTONSKA AMBALAŽA

papirne kese

Papirna ambalaža

Papirne kese su višenamjenska ambalaža za mnoge prodajne objekte. Kvalitetne papirne kese za sve vrste peciva i drugih prehrambenih proizvoda su certifikovane kao 100% pouzdana ambalaža pogodna za kontakt sa hranom!

Čvrste i pouzdane papirne kese sa ručkama idealne su za pakovanje svih vrsta artikala u maloprodaji, od tekstila do manjih uređaja i prehrambenih proizvoda.

Papirne kese u našem asortimanu (bijele, natron, reciklovane, polureciklovane) možete pronaći u raznim dimenzijama.

 
Pregledajte
kartonska ambalaza

Kartonska ambalaža

Proizvodnja kartonske ambalaže. Ukoliko radite dostavu, potrebno vam je lako i originalno pakovanje. Naše kvadratne kutije sa lakoćom odgovaraju na taj zadatak.

Sve naše proizvode dostavljamo na vašu adresu! Potrebno vam je pakiranje za pizzu, torte, kolače i pite u raznim dimenzijama? Naše višenamjenske kutiju predstavljaju odličan izbor za sve prilike.

Proizvodnja kvalitetnih, otpornih kutija za pizzu u 14 dimenzija.

S pažnjom pripremljeni i dekorisani kolači traže adekvatnu ambalažu. U ponudi imamo kvalitetne kutije za kolače,torte i pite, te dekorativne podloške za tortu!

Pregledajte

 

Javite nam se za više informacija.

Rado ćemo vas kontaktirati!

 

Trudimo se da budemo stručan, kompetentan i ljubazan partner kome je kupac najvažniji.