O nama - Karpas ambalaže
upoznajte karpas ambalaže

Danas,

nakon

Godišnje proizvedemo preko 3.000.000 komada kutija i 500 tona papirnatih vrećica.

Ideja o osnivanju porodične kompanije koja će unaprijediti poslovanje ugostitelja u našoj zemlji uveliko je zaživjela i donijela jednu novu energiju koju su prepoznali naši klijenti. Danas smo veoma bitan partner u snabdijevanju klijenata iz HoReCa sektora. Ideja je bila da se unaprijedi kvalitet distribuiranih proizvoda, da se podigne kvalitet ambalaže za pakovanje proizvoda, kao i da se ostvari bolji kvalitet u komunikaciji s klijentima. Taj cilj smo dostigli, ali i dalje nastavljamo trku prema novim izazovima.

Ideja nastaje 2007
godine

Prvi koraci prilikom osnivanja su bili mali, ali jako energični. U prve dvije godine fokus je bio na proizvodnji kartonske ambalaže za HoReCa sektor. Mašine i alati za proizvodnju kartonske amabalaže su nam omogućili da u prve dvije godine proizvedemo 1.000.000 kutija za pizze, torte i kolače.

Povećanje proizvodnog asortimana

Nakon toga započinjemo proizvodnju papirnih vrećica za peciva, sendviče i hljebove. Vrlo brzo osvajamo tržište koje je odlično prihvatilo kvalitetne proizvode iz našeg asortimana.

Distribucija HoReCa materijala

Naredni koraci su bili očekivani i vrlo brzo smo uspostavili distribuciju sireva, šunki, sosova i ostalih namirnica koje se koriste u kuhinjama restorana, pizzeria, pekara i ostalih ugostiteljskih objekata. Pored navedenog tu su i proizvodi za pripremu jela, PET ambalaže, EPS ambalaže i ostalih proizvodi koji se sada nalaze u našoj ponudi.

Danas 2020,
nakon 15 godina

Danas, KARPAS AMBALAŽE d.o.o. čini tim od 20 zaposlenih, mladih ljudi koji obezbjeđuju najbolju i najkompletniju ponudu ambalaže na našem tržištu. Raspolažemo sa četiri mašine za proizvodnju papirnih vrećica i 2 mašine za proizvodnju kartonske ambalaže s mogućnošću in-line štampanja logotipa kupca.

Trudimo se da budemo stručan, kompetentan i ljubazan partner kome je kupac najvažniji. 

Brzo i pouzdano

Sve proizvode iz našeg HoReCa programa dostavljamo direktno na vašu adresu!
 

CERTIFICIRANA AMBALAŽA

Svi proizvode za pakovanje imaju certifikat za korištenje u primarnom kontaktu sa hranom.

LJUBAZNO OSOBLJE

Naše ljubazno osoblje uvijek Vam je na usluzi da vas upozna sa našim asortimanom.

Želite raditi sa nama?

Odlično! Pošaljite nam svoj životopis i mi ćemo vas kontaktirati po otvaranju pozicije koja odgovara vašim preferencijama.

Pošaljite

Javite nam se za više informacija.

Rado ćemo vas kontaktirati!